Відкриття гастро-ресторації «Фамілія»: дух Житомира початку минулого століття

альт

14 листопада 2015 року гастро-ресторація «Фамілія» відчинила двері для своїх перших гостей. Нам довелося чимало попрацювати над тим, аби відвідувачі закладу відчули тут затишний і домашній дух Житомира: дослідити історію міста і відомих житомирян та розробити особливі рецепти.

М'які дивани і камін, свічки і квіти на підвіконнях, старовинні фото житомирських родин на стінах — працюючи над інтер'єром, ми прагнули створити у ресторації теплу сімейну атмосферу.

А з найбільшим трепетом ми чекали моменту, коли перші гості почнуть гортати сторінки меню: адже у «Фамілії» можна поснідати як барон де Шодуар, скуштувати паштет із качки від бабусі Володимира Висоцького і пригоститися чаєм із медом — саме так, як любили у родині Ріхтера.

У день відкриття ресторації відвідувачі та перехожі потрапляли до Житомира початку минулого століття. Тут прогулювалися дама з поетом, городничий перевіряв документи, а пан Голохвастов шукав родичів із Бердичева... Усе для того, аби жителі міста перейнялися його багатою історією!

Завжди раді створювати для вас затишок і частувати найсмачнішими стравами. Ласкаво просимо до фамільного столу!

15/10/2015
1628